خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





سمبوسه

    مواد لازم

    سیب زمینی پخته و چرخ شده                    3 عدد

    نان لواش بریده شده    10*   25               10 عدد   

    گوشت  چرخ شده                                 100 گرم

    پیاز نگینی و سرخ شده                        2 قاشق غذا خوری

    جعفری خرد شده                               2 قاشق غذا خوری

    تمر هندی                                     نصف بسته

    نمک   و فلفل و زردچوبه                     کمی

    طرز تهیه

    گوشت را با کمی آب حل کرده تا موقع سرخ کردن گلوله نشود داخل ماهیتابه گذاشته و کمی تفت داده تا تغیر رنگ بدهد سپس پیازهای نگینی شده را افزوده و به همزدن ادامه داده تا وقتی که به ماهی تابه بچسبد در این زمان کمی روغن اضافه کرده سرخ می کنیم اگر روغن نمی خواهیم می توانیم رب گوجه را با آب مخلوط کرده تا یک دست شود به مایه اضافه کرده تا گوشت پخته و سرخ شود سبزیهای خرد شده و نمک و فلفل را افزوده چند دقیقه تفت می دهیم .کنار گذاشته تا خنک شود. سیب  زمینی ها را پخته و نگینی خرد کرده و به گوشت افزوده مخلوط کرده  در این زمان نان را روی میز گذاشته گوشه سمت راست را به صورت اریب روی سمت چپ می اوریم سپس دو لایه را برگردانده حالا یک مثلث داریم وسط ان را از مواد پر کرده ولایه آزاد را داخل لایه باز گذاشته و شکل مثلث به خود می گیرد و در روغن فراوان سرخ می کنیم.

    تمر را در یک لیوان اب حل کرده و صاف می کنیم روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود موقع سرو سمبوسه های سرخ شده را کمی به این سس اغشته کرده و سرو می کنیم.


    این مطلب تا کنون 9 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : کرده ,گذاشته ,کنیم ,روغن ,افزوده ,نگینی ,اضافه کرده ,
    سمبوسه

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده